Vad gör ledningsgruppen?

Veckorapport V.38

Kårordförande

Hej!

Denna vecka har bestått av möten och väldigt mycket planering inför flertalet studentikosa inslag runt om campus. Utöver det var jag, VO och SO iväg och gratulerade Company Line för 25 år. KS har agerat valberedning. Vi har fortfarande poster som går att fylla så om du eller någon du känner kanske är intresserad, skicka in en nominering. Nästa vecka blir full av heldagsmöten och inte mycket mer.

Erik
Erik Welltén
Kårordförande (KO)
070-686 25 88
Vice kårordförande

Long see no time!

Förra veckan var det mycket små fix som skedde, veckan avslutades iallafall med besök på Companylines 25års firande, ordfrad och geolympiaden! Denna vecka som kommer är det dags för kårstyresle möte så lär bli en del fix kring det. Även en hel del fix kring att agera valberedning. Därefter avslutas veckan med en teambuilding för LG vilket kommer bli riktigt trevligt. Bara 97 dagar kvar till Julafton nu, håll ut!

Hampus
Hampus Gustavsson
Vice kårordförande (VO)
070-686 25 89
Utbildningsenhetens ordförande

Hej hej!

Den här veckan händer inget extraordinärt för mig. Jag har några möten och ska utöver det dra i lite utibildningsbevakningsärenden, samt annat smått och gott. Vi letar fortfarande efter personer som kan tänka sig att vara med i utvärderingsgruppen för baskurserna i matte. Är du intresserad eller känner någon som kan vara det, skicka ett mail till mig på uo@teknologkaren.se

Erik
Erik Lindström
Utbildningsenhetens ordförande (UO)
070-686 25 83
Informationsenhetens ordförande

Tjena,

Hitract kom på besök förra veckan så har varit med dem på möten tillsammans med alla sektioner under TKL samt flera andra föreningar på campus. Var ett par mycket lärorika dagar och många intressanta möten med många intressanta personer. Var borta på personliga ärenden mot slutet av veckan så har inte gjort mycket annat.

Tills nästa vecka!

Gustav
Gustav Jakula
Informationsenhetens ordförande (IO)
072-232 70 09
Sociala enhetens ordförande

Hej svejs!

I veckan har jag jobbat vidare med valberedning till NPG 24. På onsdag hålls ett infomöte gällande vad det innebär att sitta i NPG så kom förbi vetja! Event finns på Facebook. Jag har även fortsatt jobba med Av4ningen och fört dialog med involverade. Sedan har jag även gjort en hel del inventering i diverse förråd för att få upp strukturen igen. Slutligen har jag haft möte med LTU angående ombyggnationerna i E-huset för att se hur situationen ligger till.

Tobias
Tobias Enquist
Sociala enhetens ordförande (SO)
070-686 25 87
Banner
Huvudstuderandeskyddsombud

Hola!

Senaste veckan har jag haft möten med Studenthälsan gällande ljusveckan, hanterat bokningar för studenternas hus som i vanlig ordning och haft ett möte med ett företag gällande menssäkring. Utöver detta har jag även påbörjat en undersökning av studieplatserna här på campus som ni säkert märkt genom bordspratare och affischer. Vill ni delta i undersökningen så finns det en QR-kod i veckomailet. Som avslut på veckan stod jag tillsammans med Likabehandlingskommittén på Regnbågsallén och bjöd på fika och kaffe i samband med Suicidpreventiva dagen. Så var det med det, tjena tjena!

Joel
Joel Wigroth
Huvudstuderandeskyddsombud (HSSO)
073-153 35 57
Projektledare LARV

Tjena folket!

Varit en rätt lugnt vecka denna vecka, främst har jag preppat inför terminen med workshops, fortsatt titta på avtal och rekryterat nya medlemmar till projektgruppen parallellt med koordinatorrekryteringen. Har också styrt upp årets fösta ARB-råd och satt ihop det allra sista för LARV-puben och uppstartshelgen med projektgruppen.

Beck
Beck Östlin
Projektledare LARV (PL)
070-686 25 84