Vad gör ledningsgruppen?

Veckorapport V.39

Kårordförande

Hej!

Förra veckan var fullbokad av möten. Universitetsstyrelsen i två dagar, rektors strategiska råd men även KS 2 klämdes in. KS arbetade mycket med valberedningsarbete. Denna vecka är lite lugnare men några möten ska man ända gå på. Annars är det bara att svara på mail boka resa för Reftec och lite allmänt kontorsarbete.

Erik
Erik Welltén
Kårordförande (KO)
070-686 25 88
Vice kårordförande

Hejhej hallå!

Förra veckan höll jag en himla massa intervjuer så vi ska kunna tillsätta en full kårstyrelse samt ha en valberedning som är redo när det är dags att tillsätta nästa års poster. Jag var även på Rektorns kvalitets råd och ITSOråd. Inte nog med det var det även kårstyrelse möte. Veckan som kommer nu ska bli väldigt intressant och givande då jag ska på första Reftec träffen. Reftec är ett samarbete mellan de sju största tekniska universiteten och högskolorna. Första stoppet för i år blir i Lund. Och jag ska därefter passa på att svänga förbi min familj på vägen hem. Ha det bra så hörs vi om en vecka igen!

Hampus
Hampus Gustavsson
Vice kårordförande (VO)
070-686 25 89
Utbildningsenhetens ordförande

Yo!

Den här veckan har jag suttit i möte med HULarna på alla institutioner och med utbildningsutskottet i TFN. Jag har också jobbat med LS VO med en plan för att öka antalet kursvärderingar som görs, mer om det kommer kanske senare. Jag har också påbörjat arbetet med Årets lärare, nomineringar för det kommer öppna 6e oktober.

Erik
Erik Lindström
Utbildningsenhetens ordförande (UO)
070-686 25 83
Informationsenhetens ordförande

Tjena,

Förra veckan var ganska hektisk med många möten och mail, väldigt roligt! Fick mycket gjort och min att göra lista blev faktiskt kortare istället för längre vilket är skönt. Nu i veckan väntar ännu flera möten och lite grafiskt skapande så det kommer bli en rolig vecka. 

Tagga LTU kick-off på fredag.

Gustav
Gustav Jakula
Informationsenhetens ordförande (IO)
072-232 70 09
Sociala enhetens ordförande

Hej svejs!

Denna vecka har jag haft möte med Kulturens hus gällande Av4ningen för att säkerställa att alla avgångsstudenter får en upplevelse de sent glömmer. Sedan har jag även jobbat vidare med NPGs valberedning. På tal om Nolleperioden har jag även börjat revidera avtalen till nästa år och påbörjat ett nytt reglemente för hur Nolleperiodens förhållningsregler. Till sist har jag fixat med mycket uppsamling som arkivering av gamla dokument och avtal samt strukturerat upp min Google Drive.

Tobias
Tobias Enquist
Sociala enhetens ordförande (SO)
070-686 25 87
Huvudstuderandeskyddsombud

Hej hallå i stugan!

Senaste veckan har jag haft kårfullmäktige 1 med Luleå Studentkår, hanterat bokningar för studenternas hus, planeringsarbete gällande Ljusveckan, några ärenden gällande utbildningsbevakning. Jag har även haft lunchmöte med Likabehandlingskommittén, möten med UniversEH och till sist möte med projektgruppen för Studentkompis. Det var allt för mig, tack o hej!

Joel
Joel Wigroth
Huvudstuderandeskyddsombud (HSSO)
073-153 35 57
Projektledare LARV

Tjena gänget!

Förra helgen var LARV:s uppstartshelg som blev riktigt lyckad med både workshops och teambuilding. Veckan har varit ganska lugnt, jag har främst kikat på diverse samarbeten och gjort annat förarbete för projektet och projektgruppen. Jag har dessutom tagit in en ny bankettansvarig och skapat en dagordning för ARG-träff #2 i Linköping som jag drar ner på den 19-20e oktober. Nästa vecka fortsätter jag med att kika på spons och samarbeten, samt förbereda företagens fullständiga anmälan (FA).

Beck
Beck Östlin
Projektledare LARV (PL)
070-686 25 84