MindDig

Minddig

MindDig x Teknologkåren, årets största kampanj!

1 000 miljarder kr kommer investeras i norra Sverige under de kommande 5 åren för att möjliggöra den gröna omställningen. Men för att Sverige och Europa ska lyckas uppnå sina klimatmål behöver vi 25 000 fler människor till olika yrkesroller i Norr- och Västerbotten.

Det bästa med det här är att du som närmar dig slutet av din utbildning står inför en unik möjlighet att vara med och göra verklig skillnad — att påverka världsutvecklingen på allvar.

MindDig är en regional utvecklings- och talangförsörjningsplattform som utvecklas och finansieras gemensamt av de största och mest progressiva industrierna i norra Sverige. LKAB, SSAB, Northvolt, Boliden, Skellefteå Kraft, H2 Green Steel, Mobilaris, Vattenfall, och Luleå Tekniska Universitet står alla bakom initiativet, och fler företag och städer ansluter varje månad.

Teknologkåren och Luleå Studentkår genomför i samarbete med MindDig en kampanj under de närmsta 4 veckorna med syfte att hitta de som är intresserade av att vara med på den här resan.

Det här är vad som händer:

Registrera din profil på MindDig — och var med och rädda planeten!

Kontaktperson

Frågor kring samarbetet? Kontakta vår Viktor, projektledare för LARV och även ansvarig för kårernas samarbete med MindDig.

Hanna Westerberg
Projektledare LARV (PL)
070-686 25 84