Förmåner

STUK Bar och Restaurang

STUK finns på campus Luleå och är studenternas egna uteställe. STUK ägs gemensamt av Teknologkåren och Luleå studentkår. Kvällstid arrangerar STUK allt från lunga pubkvällar till storslagna utekvällar. Under dagtid driver de café-och lunchverksamhet. Som kårmedlem får du rabatterat inträde till nattklubben, rabatt på lunch, frukosterbjudanden och under tenta-p gratis tentakaffe.
www.stuk.nu

Mitt Livs StiL

Campusgymmet som erbjuder allt från massage till hård styrketräning. Som kårmedlem får du ytterligare rabatt på ditt träningkort från Mitt Livs StiL. Rabatter på guldkort: 20 kr rabatt per månad eller 245 kr rabatt per år.
www.mittlivsstil.se

Mecenat

Mecenat är ett rikstäckande företag som jobbar för att samla alla studentrabatter för att göra ditt liv som student lite enklare. Som student får du tillgång till mecenatrabatterna. Lär mer om vad Mecenat erbjuder dig som student på deras hemsida.
www.mecenat.se

Kulturens hus

Som kårmedlem får du exklusiva rabatter på evenemang i Kulturens hus.

Förutom 100-tals årliga konserter hittar du också konsthall, bibliotek, restaurang och café här.

Håll utkik i Teknologkårens nyhetsbrev för nya evenemang och rabatter!
https://www.kulturenshus.com/studentrabatt-pa-kulturens-hus/

Engagemang

En stor del av Teknologkårens engagemang behöver du vara kårmedlem för att kunna delta på. Känner du att det är dags att Phösa? Vill du kanske vara med och arrangera nästa LARV? Eller vill du vara en ledamot i nästa års Kårfullmäktige? Då är det även dags att bli kårmedlem.