IAESTE Luleå

Vad är IAESTE Luleå?

IAESTE står för the International Association for the Exchange of Students for Technical Experience och är en global organisation som gör praktikutbyten i över 80 länder. Sveriges nordligaste kommitté råkar befinna sig i Luleå och du kan via oss, som ingenjörsstudent, åka på utbytespraktik världen över. Sugen på att åka på utbyte? Du kan se våra nuvarande praktikplatser på vår utbytesplattform och du har en snabbguide till hur du använder den på IAESTE Sveriges Facebook.

Vill du veta mer? Besök vår hemsida eller vår Facebook.

Vad gör IAESTE Luleå?

IAESTE Luleå både tar emot och skickar iväg studenter på praktikutbyten världen över. Vi är ansvariga för att de studenter som kommer till Luleå via praktik ska ha boende och kul under sin tid här. Vi letar aktivt efter nya företag som kan ta emot praktikanter här i Luleå och vi har årligen flera möjligheter för de som engagerar sig i kommittén att åka iväg på nationella och internationella konferenser för att utbilda sig mer om organisationen.

Sist men absolut inte minst så arrangerar vi ju såklart vår årliga På Spåret-pub. Denna arrangeras vanligen under den andra veckan i februari och är ett ypperligt tillfälle för dig och upp till  sju kamrater att visa alla hur sjukt bra ni är på geografi.

Kontakta oss

Har du frågor eller är du kanske intresserad av att gå med i kommittén? Då kan du kontakta oss. Du kan även besöka vår hemsida eller vår Facebook.

IAESTE Luleå
Lokalkommitté
---