Vad gör ledningsgruppen?

Veckorapport V.09!

Kårordförande

Hej hallå,
Förra veckan hade jag en hel del möten bland annat universitetsstyrelsemöte och rektorsstrategiskaråd och något möte om campusomställningen. Fredag kväll for jag även till Uppsala för att träffa några från Reftec och delta på UTNs naturvetarbal.

Denna vecka har jag än så länge varit på beslutsmöte med rektor deltagit på en pressträff med MAkt, Rektor, universitetsdirektör och Ls ordförande angående Yukigassen. Vi har nämligen ett lag med rektorsstrategiskaråd, så vill ni ha chansen att kasta snöbollar på LS ordförande och rektorsledningen är det dags att anmäla ett lag

https://link.orbiapp.io/gA7N

Annars deltar jag på universitetets strategidag. Ks har lite punkter att diskutera och Ketten har börjat förberedas.

Erik
Erik Welltén
Kårordförande (KO)
070-686 25 88
Vice kårordförande

I helgen var jag i Uppsala på Bal, mycket trevligt. Veckan som kommer har jag diverse möten. På onsdag åker jag tillsammans med några ur ledningsgruppen till Skellefteå även det ska bli kul.
Vill passa på att slå ett slag för att det fortfarande går att söka till poster under nästa år. Skulle ni fundera om vad någon post innebär kan ni titta förbi på kontoret.
Till nästa gång!

Hampus
Hampus Gustavsson
Vice kårordförande (VO)
070-686 25 89
Utbildningsenhetens ordförande

Hej hej
Förra veckan bestod ganska mycket av att planera för utbildningssittningen. Utöver det satt jag i många möten med tekniska fakultetsnämndens undergrupper. Mycket tid gick även åt till representation, både med valberedningen men även på Students on ice.
Den här veckan kommer jag med några andra ur LG att åka till Skellefteå på onsdagen. På fredagen kommer utbildningssittningen att vara. Utöver detta kommer jag sitta i lite möten.

Erik
Erik Lindström
Utbildningsenhetens ordförande (UO)
070-686 25 83
Informationsenhetens ordförande

Tjenamors!

Denna vecka är äntligen lite lugn, ska på maskinssektionsmöte imorgon, till Skellefteå på onsdag och har branchråd på torsdag. Utöver det ska jag jobba med artist lanseringen inför valborg och att få ut de sista rekryteringsinläggen och lite andra inlägg.

Tills nästa gång

Gustav
Gustav Jakula
Informationsenhetens ordförande (IO)
072-232 70 09
Sociala enhetens ordförande

Tjenixen!

Förra veckan jobbade jag vidare med era phösaransökningar tillsammans med NPG för att fastställa lite småsaker här o där. Jag har även fortsatt jobba på uppgraderingen av Kårsningen och nu i veckan ska jag börja på implementationen av ett av delprojekten. Nu till vinterfestivalen passar jag även på att ta en tur till Skellefteå för att hälsa på er studenter som pluggar på Skellefteå campus.

Haj svajs

Tobias
Tobias Enquist
Sociala enhetens ordförande (SO)
070-686 25 87
Huvudstuderandeskyddsombud

Tjena tjena!

Senaste veckan har varit lite speciell, under första halvan av veckan har jag haft SSO-råd, avstämningsmöte med Juristerna, varit på infopub med mera. Sedan under torsdag morgon åkte jag ner till Linköping för att träffa de andra lärosätena som är med I REFTEC. Vi hade några bra diskussioner under torsdagen och fredagen och det var kul att se hur Linköpings universitet ät uppbyggt. Nu är det vinterfestivalen som gäller större del av veckan.

Så var det med det, tjena tjena!

Joel
Joel Wigroth
Huvudstuderandeskyddsombud (HSSO)
073-153 35 57
Projektledare LARV

Tjo folket!

Denna vecka fortsätter jag med uppföljningssamtal tillsammans med PG. Jag har dessutom möten med lite företag under veckan och möte med Chalmers för att se över ATEC. Jag ska också hänga med till Skellefteå nu på onsdag tillsammans med några andra i ledningsgruppen. Annars kommer jag fortsätta dra lite i studentbo, sista fakturorna och kvittona.

Beck
Beck Östlin
Projektledare LARV (PL)
070-686 25 84
VECKANS PL-BILD
Cartos